#defineCluj

Banner-250x250

Studenții clujeni vor descoperi tainele antreprenoriatului  în domeniul  IT&C, joi, 14 Noiembrie, la City Plaza Hotel, în cadrul evenimentului  #defineCluj.

În Cluj – Napoca există puţine inițiative de business din partea tinerilor, majoritatea acestora alegând încă din anii de facultate să se angajeze în cadrul unor multinaţionale. Prima ediție #defineCluj va oferi studenților și tinerilor profesioniști oportunitatea de a înțelege cum se poate ajunge de la o idee la un business profitabil, de la un proiect din facultate la un produs revoluţionar.

#defineCluj va cuprinde prezentări din partea unor start-up-uri locale, naţionale și internaționale de succes. Prezentările se vor baza pe experienţele speakerilor şi întâmplările prin care au trecut aceștia, având un rol motivaţional şi inspiraţional pentru participanţi. De asemenea, este pregătită şi o dezbatere pe tema “Education is our launchpad!”, dezbatere care va reuni reprezentanți din mediul academic, antreprenorial și cel studențesc. Prin această întâlnire se dorește identificarea unor modalităţi de încurajare a proiectelor inovatoare şi creative în IT&C. De asemenea, se doreşte evidenţierea importanţei educaţiei în încurajarea acestor iniţiative în rândul studenţilor şi a tinerilor în general.

„Dorim ca studenții clujeni să înțeleagă modul în care un proiect pentru facultate poate rezolva o problemă importantă din societate şi chiar poate deveni un produs revoluționar. Facebook, Instagram și Vimeo sunt doar câteva exemple de concepte ale unor tineri care au schimbat întreaga lume. Dorim să îi încurajăm să își dezvolte un spirit antreprenorial, dar și o gândire inovatoare și creativă”, a declarat Cristin Iosif, inițiatorul proiectului #defineCluj.

Mai multe informații despre eveniment, precum și despre înscriere, se pot găsi pe site-ul www.definecluj.ro.

Etichete: , ,