DB Global Technology, inaugurat la București

Deutsche Bank a anunțat inaugurarea DB Global Technology SRL (DBGT) în București. Centrul de tehnologie al băncii din Europa Centrală și de Est va activa sub conducerea lui Marian V. Popa și va crea până la 500 de locuri de muncă în domeniul IT&C până la finalul anului 2016. Centrul de tehnologie va dezvolta software de cel mai înalt nivel pentru operațiunile globale ale băncii și va reprezenta o platformă pentru ingineri software cu nivel înalt de pregătire. Procesul de recrutare a demarat la finele anului 2013, iar numărul angajaților este estimat să ajungă la 200 până la finalul anului.

„În calitate de partener tradițional al României, Deutsche Bank își consolidează angajamentul pe termen lung față de țara noastră prin inaugurarea unui centru de tehnologie la București. DB Global Technology va dezvolta soluții tehnologice avansate pentru numeroase activități ale Deutsche Bank, fapt ce ilustrează potențialul enorm al sectorului local de IT&C”, a declarat Mihai Ionescu, Reprezentantul Deutsche Bank în România.

„Alegerea Bucureștiului ca locație pentru centrul de tehnologie al Deutsche Bank reprezintă o recunoaștere a resurselor semnificative de talent de care dispune țara noastră. Sunt încrezător că DBGT va deveni un punct de referință pentru persoanele talentate care își doresc o carieră de excepție în IT&C, atât la nivel local, cât și internațional”, a spus Marian V. Popa, Manager al DBGT.

Deutsche Bank contribuie, de asemenea, la dezvoltarea domeniului artei din România în calitate de partener principal al Art Safari, primul pavilion profesional și public de artă ce va avea loc la București, în perioada 22-25 mai, în piața George Enescu (Piața Palatului Regal).

ComputerWorld

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *