Oportunităţi


Introducere în Elemente de Bază Google Cloud Platform – CP100A

Data: 18.07.2015 | Program: 10:00 – 18:00 Locația: Impact HuB Bucharest, Str. Halelor nr. 5 (Piața Unirii), Sala Londra, et. 3 Format și structură curs: CP100A este un curs de o zi conceput ca un mix de prezentări, demonstrații practice și exerciții hands-on.

Agile Project Management Training, 17 – 18 iunie

In perioada 17-18 iunie 2014, Arie van Bennekum co-autor al Agile Manifesto se va afla în Bucureşti pentru a susţine un curs dedicat specialiştilor software: Agile Project Management Training . Evenimentul  face parte dintr-o serie de conferinţe internaţionale, cu ediţii precedente în Belgia şi Polonia.

Romanian Software Outsourcing Index – lansare înscrieri aplicație online

Datorită interesului crescut acordat catalogului Romanian Software Outsourcing Index, aflat la prima ediție în 2013, am hotărât deschiderea înscrierilor pentru varianta digitală a acestuia, respectiv aplicația online de pe situl www.anis.ro/rsoi. Profilul de pe aplicația online va fi promovat pe aceasta timp de 6 luni, în perioada aprilie-octombrie, până la publicarea noii ediții a catalogului Romanian Software Outsourcing Index 2014.

3PRO-LAB Consulting: Professional SCRUM Training

3PRO-LAB Consulting organizează în Bucuresti cursul de mai jos. Acestea se adresează managerilor compartimentelor de dezvoltare, analiştilor de business, managerilor de proiect, dezvoltatorilor, celor dornici să înveţe despre SCRUM şi celor interesaţi de a deveni PSM sau PSPO. (http://courses.scrum.org/classes/europe/ro) Professional Scrum Master, 25-26 iunie 2013 Taxa standard – 850 Eur + TVA Taxa pentru membrii ANIS cotizanţi – 800 Eur +TVA Taxa pentru participanţii la Agile Tour Bucuresti – 775 Eur + TVA The Professional Scrum Master program includes a course, an assessment, and a certification.

“Project Management for Executives” – training cu Florian Ivan – 13 iunie 2013

Vă anunțăm cursul “Project Management for Executives”, ținut de Florian Ivan în data de 13 iunie 2013. Cursul este un mix între recomandările din literatura de specialitate şi practicile cele mai de succes. Mai multe informații despre curs și agendă sunt disponibile în prezentarea atașată.

3PRO-LAB Consulting: Professional SCRUM Trainings

3PRO-LAB Consulting organizează în Bucuresti cursurile de mai jos. Acestea se adresează managerilor compartimentelor de dezvoltare, analiştilor de business, managerilor de proiect, dezvoltatorilor, celor dornici să înveţe despre SCRUM şi celor interesaţi de a deveni PSM sau PSPO. (http://courses.scrum.org/classes/europe/ro) Professional Scrum Master, 25-26 martie 2013 Taxa standard – 850 Eur + TVA Taxa pentru membrii ANIS cotizanţi – 800 Eur +TVA Taxa pentru participanţii la Agile Tour Bucuresti – 775 Eur + TVA The Professional Scrum Master program includes a course, an assessment, and a certification.

Au început înregistrările pentru seminarul anual UE privind achiziţiile ONU

Prin amabilitatea Biroului economic de promovare a României pe lângă Consulatul general de la New York vă anunţăm că începând de luni, 14 ianuarie, a început procesul de înregistrare a participanţilor (firme europene) pentru seminarul dedicat procedurilor de achiziţii ONU EUPF (European Union Procurement Fund), seminar care va fi organizat la New York în perioada 6 – 8 mai 2013.

„Agile Christmas” – training cu Florian Ivan – 17-18 decembrie 2012

Vă anunțăm cursul “Agile Christmas”, ținut de Florian Ivan în perioada 17-18 decembrie 2012. Cursul este un mix între recomandările din literatura de specialitate şi practicile cele mai de succes folosite de companiile care au implementat cu succes metodologiile Agile.

Business Mentoring Program 2013 – program de training derulat de FPP

FPP – Fundația Post-Privatizare anunță o nouă sesiune Business Mentoring Program pentru 2013. BMP este un program de training a cărui curriculă este gândită la nivelul de complexitate și exigență corespunzător unui MBA. Seminariile programului sunt susținute de către profesori de prestigiu de la două dintre cele mai importante centre de învățământ din lume: Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship și INSEAD.

ANIS Training: „Agile Project Management” cu Florian Ivan, 10 și 11 septembrie, București

In perioada 10 – 11 septembrie, ANIS organizează în București cursul Agile Project Management In termeni foarte simpli, așa cum este și filosofia sa, agile înseamnă oameni și interacțiuni în loc de procese și tool-uri, colaborare cu clientul în loc de negocieri contractuale, îmbrățișarea schimbării în loc de urmarea rigidă a planurilor.