Kanban Management Professional

ANIS administrează programul Kanban Management Professional prin parteneriatul încheiat cu LearningManager (partener autorizat pentru Europa Centrală și de Est al Lean Kanban University). Cursul este susținut în România de Eugen Dragomir – Accredited Kanban Trainer (profil Lean Kanban University: http://edu.leankanban.com/users/eugen-dragomir).

Lean Kanban University, promovează prin intermediul programului Kanban Management Professional, un sistem de bune practici, ce ajută profesioniștii Agile și pe cei care doresc să pășească pe calea Agile, în îndeplinirea promisiunilor făcute clienților, în oferirea de servicii sau produse de calitate, la cel mai jos cost posibil și în cel mai scurt timp posibil. Cursurile sunt oferite numai de furnizori și instructori acreditați.

Programul Kanban Management Professional, organizat prin intermediul ANIS, este un program complet și cuprinde două module și un examen de certificare. Pentru informaţii complete despre certificarea Kanban Management Professional, chestiuni organizatorice, politica de taxe şi reducerile aplicabile, vă invităm să consultați materialul de prezentare.


Calendar Kanban Management Professional 2017

Programul Certified Kanban Management Professional cuprinde două module și examinarea în vederea certificării ca și Kanban Management Professional. Derularea cursurilor și certificarea de către Lean Kanban University este asigurată de instructori acreditați de către Lean Kanban University (AKT – Accredited Kanban Trainer). 

Despre metoda Kanban și Lean Kanban University

Metoda Kanban reprezintă o modalitate de organizare și management a activităților în serviciile profesionale, ce pune accentul pe schimbare evolutivă. Originile metodei se găsesc în principiile și practicile Agile, precum și în mișcarea inițiată de Toyota începând cu 1952 și denumită Lean.