Kanban Management Professional

ANIS administrează programul Kanban Management Professional prin parteneriatul încheiat cu LearningManager (partener autorizat pentru Europa Centrală și de Est al Lean Kanban University). Cursul este susținut în România de Eugen Dragomir – Accredited Kanban Trainer (profil Lean Kanban University: http://edu.leankanban.com/users/eugen-dragomir).

Lean Kanban University, promovează prin intermediul programului Kanban Management Professional, un sistem de bune practici, ce ajută profesioniștii Agile și pe cei care doresc să pășească pe calea Agile, în îndeplinirea promisiunilor făcute clienților, în oferirea de servicii sau produse de calitate, la cel mai jos cost posibil și în cel mai scurt timp posibil. Cursurile sunt oferite numai de furnizori și instructori acreditați.

Programul Kanban Management Professional, organizat prin intermediul ANIS, este un program complet și cuprinde două module și un examen de certificare. Pentru informaţii complete despre certificarea Kanban Management Professional, chestiuni organizatorice, politica de taxe şi reducerile aplicabile, vă invităm să consultați materialul de prezentare.


Programare cursuri & examene iunie-iulie 2018

Publicăm mai jos calendarul cursurilor si a examenelor ce urmeza in perioada iunie-iulie 2018. Curs Foundation 18-20 iunie – Cluj Napoca Curs Agile 25-26 iunie – Bucuresti Curs Mobile – CMAP – 2-3 iulie – BUcuresti Examen Advanced Test Manager/Test Analyst – 18 iunie – Bucuresti  

Virtual Meetup: De ce KANBAN trebuie sa facă parte din competențele de bază ale angajaților?

Vă invităm la o discuție virtuală live, cu titlul De ce KANBAN trebuie să facă parte din competențele de bază ale angajaților, ce își propune să ofere câteva idei și soluții pentru: a ajuta fiecare angajat să câștige o oră zilnic prin optimizarea timpului de lucru; a ajuta echipele de dezvoltare software sau echipele implicate în IT ops, să înțeleagă ce îi împiedica să obțină performanțe mai bune; a înainta pe calea unei evoluții naturale și continue.

Calendar Kanban Management Professional 2017

Programul Certified Kanban Management Professional cuprinde două module și examinarea în vederea certificării ca și Kanban Management Professional. Derularea cursurilor și certificarea de către Lean Kanban University este asigurată de instructori acreditați de către Lean Kanban University (AKT – Accredited Kanban Trainer). 

Despre metoda Kanban și Lean Kanban University

Metoda Kanban reprezintă o modalitate de organizare și management a activităților în serviciile profesionale, ce pune accentul pe schimbare evolutivă. Originile metodei se găsesc în principiile și practicile Agile, precum și în mișcarea inițiată de Toyota începând cu 1952 și denumită Lean.