Certificare ISTQB

Incepând din ianuarie 2007, ANIS este administrator pentru România al programului de cursuri „ISTQB Certified Tester„, prin parteneriatul încheiat cu Quality House Bulgaria și administrator al examenelor de certificare ISTQB prin acordul semnat cu SEETB – South East European Testing Board.

Schema de certificare International Software Testing Qualifications Board – ISTQB este recunoscută şi acceptată în mai mult de 35 de ţări în care există comitete naţionale sau regionale ISTQB, iar cursurile sunt oferite numai de furnizori de cursuri acreditaţi.

Cursurile „ISTQB Certified Tester” în România sunt organizate prin intermediul ANIS și acoperă nivelul atât nivelul Foundation, cât şi pe cel Advanced. Pentru informaţii complete despre certificarea ISTQB, organizare, politica de taxe şi reducerile aplicabile, vă invităm să consultaţi materialul de prezentare.

La cursuri şi sesiuni de examinare pot participa angajaţi ai companiilor membre ANIS, ai altor companii din industrie, precum şi persoane particulare.


Programare cursuri și examene ISTQB Foundation, ISTQB Advanced, ISTQB Agile Testing și CMAP Mobile Testing – semestrul II 2019

Publicăm aici calendarul evenimentelor de certificare ISTQB Foundation, ISTQB Advanced, ISTQB Agile Testing și CMAP Mobile Testing – cursuri și examene – pentru perioada iulie – decembrie 2019. Vă reamintim că înscrierea la sesiunile de curs şi examen se face prin completarea unui formular de înscriere.

Programare cursuri si examene ISTQB – semestrul I 2019

Publicăm aici calendarul evenimentelor de certificare ISTQB – cursuri și examene – pentru perioada ianuarie – iunie 2019. Vă reamintim că înscrierea la sesiunile de curs şi examen se face prin completarea unui formular de înscriere. Formularele de înscriere se pot obține în urma unui mesaj adresat echipei ANIS pe email – certificari@anis.ro.

Programare cursuri si examene ISTQB – semestrul II 2018

Publicăm aici calendarul evenimentelor de certificare ISTQB – cursuri și examene – pentru perioada septembrie – decembrie 2018. Vă reamintim că înscrierea la sesiunile de curs şi examen se face prin completarea unui formular de înscriere. Formularele de înscriere se pot obține în urma unui mesaj adresat echipei ANIS pe email – certificari@anis.ro.

Programare cursuri & examene iunie-iulie 2018

Publicăm mai jos calendarul cursurilor si a examenelor ce urmeza in perioada iunie-iulie 2018. Curs Foundation 18-20 iunie – Cluj Napoca Curs Agile 25-26 iunie – Bucuresti Curs Mobile – CMAP – 2-3 iulie – BUcuresti Examen Advanced Test Manager/Test Analyst – 18 iunie – Bucuresti  

Programare cursuri si examene ISTQB – semestrul I 2018

Publicăm aici calendarul evenimentelor de certificare ISTQB – cursuri și examene – pentru perioada ianuarie – iunie 2018. Pentru informaţii şi referinţe complete referitoare la schema de certificare ISTQB în România consultaţi Prezentarea generală. Vă reamintim că înscrierea la sesiunile de curs şi examen se face prin completarea unui formular de înscriere.

Programare cursuri si examene ISTQB – semestrul II 2016

Publicăm aici calendarul evenimentelor de certificare ISTQB – cursuri și examene – pentru perioada septembrie – decembrie 2016. Pentru informaţii şi referinţe complete referitoare la schema de certificare ISTQB în România consultaţi Prezentarea generală. Vă reamintim că înscrierea la sesiunile de curs şi examen se face prin completarea unui formular de înscriere.

Programare cursuri si examene ISTQB – semestrul I 2016

Publicăm aici calendarul evenimentelor de certificare ISTQB – cursuri și examene – pentru perioada ianuarie-iunie 2016. Vă reamintim că înscrierea la sesiunile de curs şi examen se face prin completarea unui formular de înscriere. Formularele de înscriere se pot obține în urma unui mesaj adresat echipei ANIS pe email – certificari@anis.ro.

Programare cursuri si examene ISTQB – semestrul II 2015

Publicăm aici calendarul evenimentelor de certificare ISTQB – cursuri și examene – pentru perioada septembrie -decembrie 2015. Vă reamintim că înscrierea la sesiunile de curs şi examen se face prin completarea unui formular de înscriere. Formularele de înscriere se pot obține în urma unui mesaj adresat echipei ANIS pe email – certificari@anis.ro.

Programare cursuri si examene ISTQB – semestrul I 2015

Publicăm aici calendarul evenimentelor de certificare ISTQB – cursuri și examene – pentru semestrul I al anului 2015. Vă reamintim că înscrierea la sesiunile de curs şi examen se face prin completarea unui formular de înscriere. Formularele de înscriere se pot obține în urma unui mesaj adresat echipei ANIS pe email – certificari@anis.ro.

ISTQB Advanced Level – Modulul Technical Test Analyst

Prezentare generală Cursul, cu durata de 3 zile, ajută participanţii să aprofundeze tehnici avansate de analiză, proiectare, automatizare şi execuţie a testelor. Participanţii la curs vor avea, la sfârşitul cursului, abilitatea necesară de a defini şi utiliza activităţi care să pună în practică strategia optimă de testare, plecand de la teste aplicate pe codul sursa si pe arhitectura produsului.