Training ANIS cu Andrei Pitiș: Management și Leadership, București, 11 mai

ANIS anunță un nou workshop din seria trainingurilor pentru dezvoltarea continuă a angajaților din companiile IT: Management și leadership, programat pentru 11 mai ac.

Trainingul este susținut de Andrei Pitiș, care are o experiență de 20 de ani în software și tehnologie. A ocupat funcții de management în ultimii 15 ani, ultima poziție fiind aceea de Country Manager la Ixia, unde a coordonat o organizație de 200 de oameni.  In prezent, el pornește un startup de tehnologie.
In paralel, el predă la Facultatea de Calculatoare din cadrul UPB atât cursuri tehnice (Sisteme de Operare), cât și un curs de introducere în management și leadership la un program de master în cadrul aceleiași facultăți.
Dl. Pitiş este membru în Consiliul Director al ANIS, responsabil de strategia de colaborare între industria de software și educația academică.

Trainingul se adresează managerilor de echipe de dezvoltare software, manageri de QA, manageri de echipe în general, precum și Team Leaderilor care urmează să fie promovați manageri.

Obiectivul trainingului este sa ii familiarizeze pe participanți cu conceptele dar și actiunile practice legate de motivarea echipelor, dinamica relațională în cadrul echipelor și stilurile de management.
Pentru mai multe informații despre program și agendă puteți descărca prezentarea trainingului aici.

Taxe de participare*:

  • Taxa pentru angajaţii companiilor membre ANIS**: 200 Eur + TVA
  • Taxa pentru participanţi individuali şi angajaţi ai companiilor ne-membre ANIS: 250 Eur + TVA

 *Taxele includ costurile de logistică şi organizare, pauzele de cafea şi masa de prânz.
**Condiţia pentru ca membrii ANIS să beneficieze de discount este să aibă cotizaţia plătită la zi.

Detalii şi înscriere:
Pentru informaţii suplimentare şi înscriere vă invităm să luaţi legătura cu Laura Pârvu, email: l.parvu[at]anis.ro, tel. 021-3121397, mobil 0749.079.536.