Cursuri tehnice BrainConcert

Un program de training adecvat poate asigura că practicile implementate de companie sunt conforme cu standardele de calitate, fie că este vorba de acoperirea lipsurilor, fie că este vorba de extinderea, îmbunătățirea sau actualizarea cunoștințelor deja existente.

Delegarea responsabilităților de training

Cursurile BrainConcert se adresează acestei necesități imperative de a asigura training-ul corespunzător.

Prin outsourcing-ul procesului de training, este posibilă atingerea eficientă a unui nivel cât mai ridicat de calitate a pregătirii personalului. BrainConcert, fiind o companie specializată și recunoscută în training-ul din domeniul tehnologiei informației poate asigura pregătirea la standarde de cea mai înalta calitate.

Cursurile BrainConcert acoperă o gamă largă de subiecte, de la limbaje de programare precum Java și Perl pâna la Business Process Management, arhitecturi SOA, implementarea soluțiilor IBM și subiecte avansate ale dezvoltării software, precum framework-uri (e.g. SpringFramework, Hibernate etc.), dezvoltarea aplicațiilor web de tip portal (administrarea Liferay și dezvoltarea Portlet-ilor pe această platformă) ș.a.m.d., prezentând, de asemenea, niveluri diferite de dificultate, variind de la cursuri dedicate începătorilor și celor ce doresc apropierea față de o anumită tehnologie, până la cursuri dedicate membrilor seniori ai echipelor IT al căror scop este de a aprofunda / extinde cunoștințele deja existente.

De asemenea, programul de training al BrainConcert se adresează și mediului enterprise: pentru a pune la dispoziție un nivel mai ridicat de flexibilitate, procesul de training poate fi adaptat nevoilor companiilor. Pentru mai multe detalii, puteti vizualiza oferta corporate aici: www.brainconcert.ro/corporate/

Special pentru membrii ANIS: Beneficiați de un discount de 10% la orice curs BrainConcert. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți  pe siteul www.brainconcert.ro , să vă înscrieți la un curs și să menționați în comentarii acest cod: ANIS-10-OFF

Etichete: