Curs pilot Management 3.0

ANIS va organiza, in parteneriat cu Mindleap, un curs pilot de Management 3.0 cu sustinere in limba romana, la un pret preferential, special pentru membri asociatiei.

Management 3.0 prezinta o viziune impartiala despre modul in care organizatiile IT pot implica si motiva angajatii astfel incat sa creasca productivitatea acestora si gradul de satisfactie al clientilor prin intermediul unor tactici dovedite; este deja recunoscut faptul ca angajatii mai fericiti sunt mai productivi.

Cursul ajuta organizatiile sa atinga aceste obiective, concentrandu-se asupra unor domenii cheie. Mai multe detalii despre audienta si agenda gasiti in materialul de prezentare a cursului – http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2016/11/Descriere-curs-Management-3.0.pdf.

Data: 9 decembrie
Locatie: TechHub Bucharest, Nicolae Filipescu 39-41.
Trainer: Danut Mocanu
Pret: 350 EUR + TVA
Numarul de locuri este limitat, asteptam maxim 12 participanti.
Inscrierea se realizeaza prin completarea formularului atasat – http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2016/11/Formular-inscriere-curs-Management-3.0-persoane-juridice.docx si trimiterea acestuia catre dl. Danut Mocanu pe email – danut.mocanu@2vision.ro.

Etichete: