CeBIT 2011- Onsite Matchmaking

ANIS anunță anul acesta, ca și în anii precedenți, participarea companiilor românești în standul național la CeBIT 2011, în perioada 1-5 martie.

Pe această cale vă informăm despre oportunitatea de înregistrare a companiei dumneavoastră pentru serviciul Onsite Matchimaking. De acest serviciu pot beneficia și vizitatorii târgului, în aceeași măsură ca și expozanții.

Conform organizatorilor, există 2 opțiuni de participare:

  • Passive participant – este gratuit și puteți avea un profil înregistrat, ceea ce permite ca firma să fie găsită la căutare, conform opțiunilor. In această variantă, veți plăti doar pentru întâlnirile confirmate – 100 Eur + TVA / întâlnire confirmată.
  • Active participant – puteți beneficia de toate avantajele platformei, să efectuați propriile căutări de parteneri și să inițiați întâlniri. Costul pentru această variantă este de 300 Eur+TVA, la care se adaugă 100 Eur + TVA pentru fiecare întâlnire confirmată.

Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați situl www.cebit-matchmaking.de.

Bilete de acces gratuite

In calitate de coordonator al standului național, ANIS vă poate pune la dispoziție bilete de acces gratuite. Biletele au valabilitatea de 1 zi și vă oferă acces în toate secțiunile târgului. Ele sunt condiționate de înregistrarea datelor de contact pe situl CeBIT, ceea ce permite generarea unui bilet electronic.

Persoanele care doresc să beneficieze de legitimații de acces gratuite sunt rugate să transmită un email la v.dragomir[at]anis.ro .

Etichete: ,