Business Mentoring Program 2013 – program de training derulat de FPP

FPP – Fundația Post-Privatizare anunță o nouă sesiune Business Mentoring Program pentru 2013.

BMP este un program de training a cărui curriculă este gândită la nivelul de complexitate și exigență corespunzător unui MBA. Seminariile programului sunt susținute de către profesori de prestigiu de la două dintre cele mai importante centre de învățământ din lume: Martin Trust Center for MIT Entrepreneurship și INSEAD.

De la lansarea programului, în anul 2010, la seminariile Business Mentoring Program au participat peste 150 de executivi, manageri și antreprenori din România.

În 2013, curricula programului va include, pe lângă seminariile de Marketing, Vânzări, Excelență Operațională, Investiții și Finanțare, Finanțe pentru nefinanțiști, și una dintre cele mai prestigioase simulări de business din lume – Bissada Sigma Challenge, simulare concepută de Youssef Bissada – profesor emerit de antreprenoriat la INSEAD.

Business Mentoring Program se adresează: executivilor, antreprenorilor, managerilor, intraprenorilor.

Pentru mai multe informații despre profesori și curricula, vă invităm să vizitați situl programului – http://www.businessmentoring.ro/

Important: Membrii ANIS beneficiaza de un discount de 10% din taxele de curs. Inscrierile se pot face atât pentru întregul program, cât și pentru fiecare sesiune separat.

Pentru înscrieri și alte informații, vă invităm să luați legătura cu Daniel Dragomir, Marketing Manager FPP, dragomir.d@postprivatizare.ro, 0745.578.756.