Bucharest Technology Week 20-26 mai 2019, București

Bucharest Technology Week, festivalul de tehnologie care anul acesta se află la a patra ediție și care va avea loc în perioada 20-26 mai în București.

Încă din 2016, de la prima ediție, misiunea evenimentului a fost de a  încuraja inovația și adopția noilor tehnologii, dar și celebrarea celor care susțin mediul tehnologic din București, de la studenți, tineri profesioniști, antreprenori, până la directori executivi și factori de decizie din companii.

Pe scurt, Bucharest Technology Week presupune:

  • 4 zile de conferințe, dublate de o expoziție de solutii și produse IT dedicate companiilor, ce vor avea loc la Radisson Blu Hotel și vor acoperi următoarele teme: Innovation, HR, Fintech, Java si .NET.
  • 3 zile de expoziție de tehnologie în Piața Universitații unde principalele atracții vor fi mașinile electrice și hibride, precum și alte vehicule electrice de transport urban, aplicațiile de conectivitate, soluțiile smart home și smart cities, aplicațiile de eHealth, virtual reality, drone, gadgeturi și ale device-uri.
  • 65+ evenimente partenere organizate de diverși organizatori în mai multe puncte din oraș.

Bucharest Technology Week se alătură evenimentelor similare din Londra, Berlin, Bruxelles, New York, São Paulo și Beijing, punând Bucureștiul pe harta internațională a tehnologiei.