Anunt competitie OPENAXEL pentru IMM-uri si startupuri inovative

OPENAXEL este un proiect pe 30 de luni care implică 8 parteneri (acceleratoare, instituții și companii de consultanță specializate pe inovare) din 6 țări europene, cu mare expunere internațională. Proiectul a fost lansat în Octombrie 2013 și este finanțat prin Programul Cadru 7 al Uniunii Europene.

OPENAXEL va identifica cele mai bune abilități antreprenoriale la nivel european prin 2 competiții de startup-uri (în 2014 și 2015) pentru a selecta cele mai promițătoare 60 startup-uri europene (30 anual). Cele 30 de startup-uri selecționate în fiecare dintre competiții vor primi asistență pentru accelerare, iar 9 câștigători vor primi sprijin suplimentar, inclusiv coaching și mentorat din partea unor executivi de nivel înalt, oferte din partea partenerilor tehnologici și o deplasare în Silicon Valley, unde vor avea oportunitatea de a se întâlni cu investitori internaționali și antreprenori de succes.

Competiția este deschisă antreprenorilor sau companiilor incluse în una din cele 3 categorii – startup-uri early-stage, startup-uri în faza de creștere sau IMM-uri inovative.

Termen: Aplicațiile trebuie recepționate până la data și ora închiderii concursului – 29 iunie 2014, ora 17:00 CET/ Bruxelles).

Aplicațiile recepționate după acest termen sau depuse pe o altă adresa sau prin orice alt canal în afară de email nu vor fi luate în considerare.

Procedura de aplicare

  • Aplicațiile se fac într-o singura fază, prin trimiterea unui formular de aplicare completat. Este acceptată o singură aplicare online.
  • Pentru a aplica, trebuie să accesați Comunitatea OPENAXEL și să completați formularul de aplicare. Instrucțiunile sunt disponibile la adresa: http://www.openaxel.com/contest
  • Propunerile vor fi evaluate conform criteriilor de cel putin 3 evaluatori externi, care vor oferi feedback.
  • Aplicanții vor primi feedback de îndată ce evaluarea este încheiata.
  • Aplicația trebuie redactată în limba engleză. Aplicațiile primite în alte limbi nu vor fi luate în considerare.
  • “Guide for Applicants” și alte informații despre regulament și proceduri sunt disponibile la adresa http://www.openaxel.com/contest .

Contact pentru mai multe informații: info@openaxel.com .

Despre OPENAXEL
OPENAXEL este unul dintre cele 7 proiecte finanțate de EU sub umbrela EUHub, pentru a ajuta companiile IT&C care doresc să își accelereze creșterea prin internaționalizare și finanțare transfrontalieră.
OPENAXEL reunește acceleratoare cu impact mare la nivel global sub obiectivul comun de a deschide ecosistemul de acceleratoare prin încurajarea colaborării între actorii principali. Programul va genera efecte la scară largă la nivel european și va livra servicii de calitate către IMM-uri, startup-uri și antreprenori implicați în proiecte inovative.

Etichete: ,