ANIS Training: „Management și Leadership” cu Andrei Pitiș – 17 mai

In data de 17 mai ANIS organizează cursul de „Management și Leadership„.

Trainer: Andrei Pitiș

Andrei Pitiş are o experienţă de 20 de ani în software şi tehnologie. A ocupat funcţii de management în ultimii 15 ani, ultima poziţie fiind aceea de Country Manager la Ixia, unde a crescut si a coordonat o organizaţie de 200 de oameni.  In prezent, el este business angel pentru mai mult startupuri in tehnologie. In paralel, el preda la Facultatea de Calculatoare din cadrul UPB atât cursuri tehnice (Sisteme de Operare) cât şi un curs de introducere în management şi leadership la un program de master în cadrul aceleiaşi facultăţi. Dl. Pitiş este din 2012 Președinte ANIS.

Privire de ansamblu:

De cele mai multe ori, termenii de management și leadership sunt folosiți în mod interschimbabil.  Ce e managementul?  Ce e leadershipul?  Se poate să ajungi un manager bun dacă nu ai calități de leader?  Cum poți să conduci o echipă întotdeauna la succes?  Care sunt lucrurile care pot motiva un angajat pe termen lung?  Dacă dau măriri de salariu asta înseamnă că sunt un manager bun?  Dar dacă țin salariile la minim?

La toate aceste întrebări și multe altele, participanții la curs vor fi ajutați să-și găsească răspunsul în ei înșiși.  Cursul prezintă o serie de aspecte teoretice ale managementului de echipe/oameni, apoi caută prin situații practice concrete din companii de soft reale să ajute cursanții să-și găsească propriul stil de management.  Fiecare curs pleacă de la o listă de întrebări formulate chiar de cursanți, și le raspunde în mod practic fiecăruia.

Dacă vă doriți manageri responsabili și dedicați, care să coordoneze și să crească echipe performante, acest curs le va da mult material la care să reflecteze și să se desăvârșească în această meserie complicată și frumoasă.

Taxe de participare*:

– Taxa pentru angajaţii companiilor membre ANIS**: 120 Eur + TVA

– Taxa pentru participanţi individuali şi angajaţi ai companiilor ne-membre ANIS: 150 Eur + TVA

*Toate preţurile sunt exprimate în Euro şi nu includ TVA. Taxele includ costurile de logistică şi organizare şi pauzele de cafea.

**Condiţia pentru ca membrii ANIS să beneficieze de discount este să aibă cotizaţia plătită la zi.

Detalii şi înscriere: Pentru informaţii suplimentare şi înscriere vă invităm să luaţi legătura cu Oana Badea, Coordonator al programelor de training ANIS, email oana.badea@anis.ro,  tel. 021-3121397, mobil 0749 924 064.