ANIS Training: „Curs de utilizare Primavera” cu Dan Grigoriu – 16-17 februarie

Aşa cum anunţam în urmă cu două săptămâni, ANIS organizează o serie de cursuri de Project Management.

Al treilea modul de Project Management, Curs de utilizare Primavera are loc în data de 16-17 februarie.

Sistemul Primavera P6.7 este cel mai eficient program software de management de proiecte, oferind soluţii de software ce se pot aplica diferitelor tipuri de afaceri (din diverse domenii) pentru a obţine o excelentă gestionare a programelor, proiectelor, portofoliilor şi resurselor. Se estimează că până acum au fost gestionate proiecte în valoare de peste 5.000 miliarde USD cu ajutorul produselor software Primavera.

Facilităţile oferite de Sistemul Primavera P6.7:
• Managementul proiectelor la nivel de întreprindere, managementul resurselor şi analiza de portofoliu.
• Tablouri de bord bazate pe roluri care furnizează indicatori ai stării proiectelor sau programelor şi ajută la determinarea proiectelor ce necesită ajutor pentru a reintra în graficul normal.
• Raportare detaliată, incluzând modele standard utilizate în industrie precum şi un vrăjitor (wizard) pentru personalizare.
• Diagrame de performanţă care cuprind indicatori la nivel de proiect.
• Capacitatea de analiză şi de planificare a resurselor în vederea anticipării modului de utilizare a resurselor în cadrul proiectelor viitoare.
• Spaţii de lucru colaborative pentru iniţierea proiectelor şi fluxurilor de documente; administrare şi aprobare documente şi comunicarea cu echipa de proiect.

Trainer: Dan Grigoriu
Este trainer şi consultant Primavera (peste 20 de cursuri de Primavera P6.7 în 2011 şi 2012), programator la Centrul de Calcul al “Trustului de Construcţii şi Montaje Energetice şi profesor de informatică la Colegiul Naţional de Informatică „Tudor Vianu”.
Este Membru al Comisiei Naţionale de Informatică, membru în Comisia Centrală a Olimpiadei Naţionale de Informatică, autor de programe şcolare, autor sau coautor a 15 manuale şi culegeri de probleme de informatică, membru în juriile mai multor concursuri naţionale de informatică etc.

Costuri de participare*:
• Taxa pentru angajaţii companiilor membre ANIS**: 200 Eur + TVA
• Taxa pentru participanţi individuali şi angajaţi ai companiilor ne-membre ANIS: 250 Eur + TVA

*Taxele includ costurile de logistică şi organizare şi pauzele de cafea.
**Condiţia pentru ca membrii ANIS să beneficieze de discount este să aibă cotizaţia plătită la zi.

Detalii și înscriere:
Pentru informaţii suplimentare şi înscriere vă invităm să luaţi legătura cu Oana Badea, Coordonator al programelor de training ANIS, email oana.badea@anis.ro,  tel. 021-3121397, mobil 0749 924 064.

Etichete: