ANIS Training: „Cum să atingem eficienţa în vânzări?” cu Dan Gârlaşu – 6 marti, București

ANIS anunţă o nouă sesiune de curs din programul instruire dedicat companiilor din domeniul IT „Cum să atingem eficienţa în vânzări?”, în data de 6 martie, București.

Puteţi consulta mai multe informaţii despre agenda şi subiectele de curs în prezentarea cursului.

Cursul este susţinut de dl. Dan Gârlaşu.

Dan Gârlaşu este Director comercial în cadrul Oracle România din 2005, fiind responsabil în această calitate de bugetare, alocarea resurselor şi realizarea planului de vânzări de infrastructură tehnologică. Deasemenea, din 2008 Dan Gârlaşu se ocupă în cadrul Oracle de business operations şi business support pentru Europa de sud-est.
Dl. Gârlaşu are o experienţă de 20 de ani în management şi vânzări lucrând anterior pentru companii precum AT&T/NCR, Cisco Systems sau Nortel.
Dan Gârlaşu este membru în Consiliul Director al ANIS, responsabil de strategia asociaţiei şi etică la nivel de industrie, din 2006.

Participanţi potenţiali:

  • Membri ai echipelor de vânzări, responsabili de conturi
  • Manageri de echipe de vânzări

Taxe de participare*:

  • Taxa pentru angajaţii companiilor membre ANIS**: 120 Eur + TVA
  • Taxa pentru participanţi individuali şi angajaţi ai companiilor ne-membre ANIS: 150 Eur + TVA

*Toate preţurile sunt exprimate în Euro şi nu includ TVA. Taxele includ costurile de logistică şi organizare şi pauzele de cafea.
**Condiţia pentru ca membrii ANIS să beneficieze de discount este să aibă cotizaţia plătită la zi.

Detalii şi înscriere:
Pentru informaţii suplimentare şi înscriere vă invităm să luaţi legătura cu Oana Badea, Coordonator al programelor de training ANIS, email oana.badea@anis.ro,  tel. 021-3121397, mobil 0749 924 064.