ANIS Meetup: Lansare Studiu IT&C Dashboard 2019 – 16 aprilie 2019

Vă invităm la un nou meetup, în cadrul căruia vom lansa Studiul Salarial IT&C Dashboard 2019.
Studiul a fost realizat de Cteam în parteneriat cu ANIS, printr-un grup de lucru dedicat, ceea ce face ca acest studiu să fie pentru al cincilea an singurul studiu salarial dedicat pieței din România care analizează posturile specifice grupate pe limbaje de software/ tehnologii.

La ediția de anul acesta au participat 58 de companii cu puncte de lucru în Bucuresti, Cluj și alte orașe mari din țară. Rezultatele cuprind informații salariale detaliate pentru aproximativ 150 de posturi specifice IT&C, împărțite în 3 regiuni geografice.

Speaker invitat: Oana Botolan Datki – SEE Managing Partner, Cteam.

Evenimentul va avea loc marti, 16 aprilie, ora 10:00, în cadrul showroom-ului Harman Development Center – Blvd. Dimitrie Pompeiu 5-7, sector 1, București.

Înscrierea pentru participarea la eveniment se realizează aici: http://bit.ly/2Ik6SpT până la data de 15 aprilie, ora 16:00.

Participarea la acest eveniment este gratuită pentru membrii ANIS (1 reprezentant pentru fiecare companie), însă este condiționată de înregistrarea prealabilă.

Taxa pentru non-membrii ANIS este de 100 RON + TVA. Pentru înscriere și facturare, vă rugăm să ne contactați pe adresa office@anis.ro .