ANIS HR Meetup: De la UX la EX – Cum creștem „engagementul” echipei și retenția talentelor? – Idei și aspecte practice

Vă invităm la un nou meetup, un workshop interactiv și dinamic cu tema “De la UX la EX – Cum creștem „engagementul” echipei și retenția talentelor? – Idei și aspecte practice”, care va avea loc pe 28 mai, ora 10:00, la sediul DB Technology.
  • Cautați permanent soluții prin care să atrageți și să rețineți talentele în companie?
  • Sunteți preocupați să mențineți un nivel ridicat de motivare a angajaților?
  • Vă perfecționați continuu pentru a găsi cele mai bune modalități pentru menținerea sau creșterea performanței echipei?
  • Sunteți deschiși la idei și trenduri noi?
În acest caz, în cadrul workshopului veți găsi o serie de răspunsuri și idei utile de pus în practică, pornind de la abordări sau chiar trenduri mai recente privind engagementul angajaților și atragerea și retenția talentelor cum ar fi  EX, design thinking, EXD etc.
Ne-am propus să vă oferim această experiență deosebită în parteneriat cu UP România, atât ca urmare a expertizei pe care o dețin în soluții de motivare și optimizare a performanței, cât și pentru notorietatea acesteia, ca organizație cu o stabilitate mare a echipei și cu un grad ridicat de engagement al angajaților săi.
SpeakerOana Ciobanu, HR & CSR Manager în cadrul UP Româniaprofesionist cu background important în psihologie organizațională, management, resurse umane, formarea adulților și intervenție socială și peste 18 ani de experiență în dezvoltarea echipelor performante și în motivarea și animarea angajaților.
Înscrierea pentru participarea la eveniment se realizează aici până la data de 27 mai, ora 16:00.
Participarea la acest eveniment este gratuită pentru membrii ANIS (1 reprezentant pentru fiecare companie), însă este condiționată de înregistrarea prealabilă.Taxa pentru non-membrii ANIS este de 100 RON + TVA. Pentru înscriere și facturare, vă rugăm să ne contactați pe adresa office@anis.ro .