ANIS Business Meetings: HR în companiile de software, 15 aprilie

Marți, 15 aprilie, începând cu ora 17:00, ANIS vă invită să luați parte la o nouă întâlnire din ciclul ANIS Business Meetings, cu tema “HR în companiile de software”. Evenimentul are loc la Tech Hub – Str. Nicolae Filipescu nr. 39-41, et. 1 – harta: http://goo.gl/maps/ujXvN).

Intâlnirea va fi găzduită de Valerica Dragomir din partea ANIS  și Lucia Zabuliche din partea Electronic Arts.

Obiectivul acestei întâlniri este să identifice cele mai importante probleme comune ale companiilor de software în zona de HR și eventuale modalități prin care asociația poate contribui la rezolvarea acestor probleme. Dintre preocupările menționate până acum de companii în înteracțiunile cu asociația : grila de salarizare, sistemul de beneficii și compensații, dificultăți în procesele de recrutare.

ANIS va prezenta în cadrul evenimentului câteva dintre informațiile cheie din capitolul dedicat resurselor umane inclus în studiul «Software and IT services in Romania – 2013».

Audiența
La eveniment sunt invitați să participe directori și responsabili ai departamentelor de resurse umane din companiile software. Evenimentul este unul cu circuit închis, destinat exclusiv firmelor membre ANIS.

Inscriere 
Participarea la acest eveniment este gratuită, însă din motive de logistică vă invităm să confirmați participarea către ANIS.

Persoană de contact: Valerica Dragomir, valerica.dragomir@anis.ro.

 

Etichete: ,