Accelerator britanic pentru vanzari – Selr8r (UK)

Selr8r  este un accelerator de vanzari condus de mentori internationali care va vor ajuta sa plasati produse direct pe piata globala, intr-un mod rapid. Deadline pentru aplicare – 1 februarie 2014.

Veti obtine:

  • Acces intr-un spatiu comun de lucru in centrul orasului Birmingham, Marea Britanie, pe care il veti imparti timp de 50 zile cu alte 9 echipe concentrate pe vanzari. Programul va incepe pe 14 aprilie 2014.
  • Mentorat de calitate pentru fiecare pas al procesului de vanzari – testarea povestii produsului, testarea pretului, folosirea sistemelor adecvate de CRM, instruire in marketing si media (inclusiv social media), comunicare de vanzari. Cel mai important, un agent de vanzari va fi integrat in compania dvs full time pentru a da impreuna telefoane si a vinde produse.
  •  La sfarsitul programului SELR8R organizeaza o experienta ‘demo day’ cu media, investitori si parteneri care pot continua sa lucreze cu dvs sau sa investeasca in continuare daca este nevoie. Prin urmare exista si un premiu sub forma unei investitii pentru cea mai buna companie.

Valoarea totala a acestora este de 25.000 euro, in schimbul carora SELR8R doreste 5% din afacere.

Cerinta obligatorie: sa participe full time cel putin 2 oameni: un fondator si un vicepresedinte pe Vanzari sau 2 fondatori si vicepresedintele pe Vanzari.
Deadline: 1 februarie 2014
Website: www.selr8r.com
Pentru mai multe intrebari si informatii il puteti contacta pe dl. Alan Clayton – Roaming Mentor, SOS Ventures – pe email alan.clayton@sosventures.com  sau Skype: alan.clayton101.

Etichete: