3 promisiuni de la cursul Agile

Participati la sesiunea de training „Agile Project Management” in perioada 10-11 septembrie 2012.

 

Nu trebuie niciodata sa te bati cu arme egale cu ale adversarului!

Si da, lumea in care traim este atat de competitiva incat orice avantaj conteaza. Cunostintele dobandite sunt un asemenea avantaj care ne ajuta sa mergem mai departe.

Ne ajuta, in primul rand, sa nu iesim din joc daca proiectele noastre esueaza dar cel mai important, ne ajuta sa progresam. Orice proiect pe care il finalizam este un capital valoros (uneori chiar in CV) care ulterior poate fi vandut foarte scump unui nou angajator.

Lumea nu mai are nevoie de oameni care stiu sa faca lucruri, lumea are nevoie de oameni care fac lucruri !

 

Promisiunea nr. 1 : Agile face aceasta diferenta!

Atunci cand competentele tehnice nu mai sunt suficiente, si numarul mare de proiecte esuate asta arata, este nevoie de altceva. Acest altceva este o sinteza de organizare, integrare, viziune, flexibilitate si soft skills. Din pacate acestea nu sunt abilitati care se invata la scoala iar mediul in care ne desfasuram activitatea nu este intotdeauna propice reflectarii la acesti factori.

 

Promisiunea nr. 2 : dupa doua zile de bootcamp Agile, veti stapani aceste elemente !

Si daca nu sunteti genul care sa mai creada in promisiuni, ne luam un angajament ca, in situatia in care practicile predate la curs nu dau rezultate, va ajutam GRATUIT sa depasiti obstacolele prin sesiuni ulterioare de coaching cu echipele de proiect din compania dumneavoastra.

Asadar, promisiunea nr. 3 este : nu veti fi singuri !

 

Pentru mai multe detalii si inscrieri, click aici:

http://www.anis.ro/2012/08/16/anis-training-agile-project-management-cu-florian-ivan-10-si-11-septembrie-bucuresti/