Asigurati-va ca sistemul WMS va ajuta sa profitati de toate oportunitatile

În ultimii ani, sectorul serviciilor logistice a avut parte de o crestere importanta, influentata de cresterea consumului, dar si a productiei. În 2017, piata de logistica va continua sa creasca in Romania si va genera aproximativ 2 miliarde de euro pe an.

SIVECO Romania s-a alaturat misiunii ”Calculeaza amprenta de carbon”

Datorita colectarii selective a deseurilor, compania a redus amprenta de carbon cu 548 kg CO2 SIVECO Romania s-a alaturat anul acesta misiunii „Calculeaza amprenta de carbon”, proiect initiat de Asociatia ZeroCO2, pentru asumarea si raportarea responsabilitatii impactului asupra mediului, de catre companii.

Computaris anunță rezultate pozitive în 2016 și perspectivele pentru 2017

Computaris International Ltd., companie specializată în dezvoltare de software și integrare de sisteme pentru furnizori de software și servicii de telecomunicații, anunță rezultate pozitive în 2016 și perspectivele de dezvoltare pentru 2017. În 2016 Computaris a adăugat la portofoliul său de clienți peste 10 noi companii de top pe piața de tehnologie și telecom din Europa și America de Nord.

Cifra de afaceri Softelligence depășeste 3,5 milioane euro

Cifra de afaceri a Softelligence, companie specializată în servicii software de business, a depășit în anul 2016 pragul de 3,5 milioane euro, fiind cel de-al cincilea an consecutiv cu o creștere de peste 50%. Rezultatele obținute în 2016 confirmă și depășesc estimările inițale ale companiei și o poziționează printre cele mai dinamice organizații din domeniul IT din regiune.

SIVECO Romania impreuna cu Camera Agricola Mehedinti prezinta INOVAGRIA – Solutia fermelor romanesti

INOVAGRIA este cea mai noua solutie IT de management al fermelor, realizata special pentru a raspunde nevoilor si problemelor fermierilor SIVECO Romania, in colaborare cu Camera Agricola Mehedinti, prezinta pe 28 martie 2017, incepand cu ora 10:30, la hotelul Corona din Drobeta Turnu Severin, INOVAGRIA, softul performant realizat de SIVECO Romania pentru managementul fermelor agricole.

Wand.education™ la GESS Dubai 2017

Dupa lansarea de anul trecut din cadrul targului educational GESS Dubai, o versiune actualizata a platformei Wand.education™ este prezentata la editia din 2017 a expozitiei din Emiratele Arabe Unite. Vizitatorii GESS din acest an pot testa aplicatia Wand.education™ la standul Software Innovative Vision LLC (http://www.gessdubai.com/software-innovation-vision), reprezentanta SIVECO Romania din Emiratele Arabe Unite.

European IT and Software Excellence Awards 2017 si-a desemnat finalistii

SIVECO Romania este singura participanta la competitie care a primit 5 nominalizari Revista IT Europa a dat recent publicitatii lista finalistilor European IT & Software Excellence Awards 2017 (www.iteawards.com), una dintre principalele competitii europene destinate furnizorilor independenti de software (ISV), integratorilor de sisteme si solutii, partenerilor si distribuitorilor acestora.

Atos a încheiat 2016 în România cu o cifră de afaceri de 54,2 milioane euro

Atos, unul dintre principalii furnizori internaționali de servicii IT, anunță că business-ul din România a atins o cifră de afaceri de 54,2 milioane euro în 2016, în creștere cu 20% față de 2015. De asemenea, echipa locală a companiei franceze a ajuns la nivelul de 1.711 angajați și va continua să se extindă și în acest an.

Tehnologie românească la European Business Awards

România este prezentă și în acest an în competiția European Business Awards. Teamnet Group este nominalizat pentru al treilea an, categoria „Import/Export”, în prezent fiind în etapa națională a competiției. Această nominalizare vine ca urmare a rezultatelor obținute de Teamnet pe plan extern, a consolidării poziției companiei pe piețe precum Serbia, Croația, Turcia, și dezvoltarea în noi zone precum Oman sau Elveția.

XAPT Solutions a încheiat anul 2016 cu servicii în creştere

XAPT Solutions, partener principal Microsoft în furnizarea de servicii de consultanță, implementare și dezvoltare a soluţiilor Microsoft Dynamics a semnat în decursul anului 2016 acelaşi număr de proiecte cu clienţi noi ca şi în anul precedent. Valoric, rezultatele au fost diferite – serviciile au continuat să crească, în timp ce cuatumul licenţelor a înregistrat o scădere.