Evenimente în parteneriat


Conferinţa Naţională a Managerilor de IT din România, ediţia a V-a

   Cea de-a V-a ediţie a Conferinţei Naţionale a Managerilor IT din România, organizată de către CIO Council şi Revista CARIERE, va avea loc pe 30 martie 2017 la Hotel Radisson Blu din Bucureşti, sala Atlas. Evenimentul va reuni peste 250 de profesionişti şi manageri IT, CIOs şi COOs, oferindu-le acestora o excelentă ocazie de a discuta despre top 3 preocupări majore ale specialiştilor IT: Alinierea (în top în ultimii patru ani), Securitatea (în creştere în ultimii doi ani) şi lipsa de competențe tehnice în Analytics, dezvoltare de software, securitatea informatică și domeniul Cloud.

Cluj Innovation Days 2017 pune reflectoarele pe economia digitală

Peste 400 de manageri și specialiști în domeniul IT, reprezentanți din mediul academic, de afaceri și administrație publică sunt așteptați în 30-31 martie la a cincea ediție a forumului Dezbaterile vor viza domenii cheie ale dezvoltării inteligente: bioinformatică, Internet of Things și aplicații în agricultură, orașe inteligente, securitate cibernetică Economia digitală – oportunități de business și transformări sociale constituie tema principală propusă de Cluj IT Cluster pentru ediția din acest an a forumului regional Cluj Innovation Days, care se va desfășura în 30-31 martie la Cluj-Napoca.

WeLoveDigital.forum, 4-5 aprilie

Schimbările în domeniul digital se petrec cu rapiditate iar în ultimii ani asistăm la o adevărată revoluție prin inovație. Digitalizarea a devenit astfel, o prioritate pentru toate industriile, pe fondul avansului tehnologic rapid, schimbând modele de business sau consolidându-le pe cele tradiționale.

Seminar InnovFin „Sprijinirea inovării în România”, 3 martie

InnovFin și Banca Europeană de Investiții organizează pe 3 martie 2017, la Hotel Intercontinental, seminarul informativ despre „Sprijinirea inovării în România”. Mai multe informații despre eveniment și agendă găsiți  – http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2017/02/Programme_InnovFin_Romania.pdf. Pentru participare, trebuie să completați până joi, 23 februarie 2017, formularul de înregistrare online, accesând link-ul: http://www.eib.org/infocentre/events/forms/registration-form-supporting-innovation-in-romania.

DIGITAL BANKING & INSURANCE CONFERENCE 2017

Publicația The Diplomat – Bucharest organizează pe 23 Februarie 2017, DIGITAL BANKING & INSURANCE CONFERENCE 2017, conferința națională dedicată tendințelor din piața bancară și de asigurări în contextul erei digitale. Evenimentul va avea loc la Hotel InterContinental, Sala Rapsodia, Bucuresti, începand cu ora 09:00 și își propune să aducă în discuție provocările și oportunitățile domeniului financiar pe care le implica era digitală.

Noua ordine europeana pentru PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conferinta-Dezbatere 16 martie 2017, 14.00 – 18:00, Ramada Plaza, Sala Europe, Bucuresti Evenimentul este organizat cu participarea ANSPDCP, direct implicata in elaborarea  viitoarelor norme de aplicare a Regulamentului privind Protectia Generala a Datelor si reprezinta o platforma de dialog intre autoritatile statului si mediul privat, in vederea dezbaterii acestor norme.

Ziua Antreprenoriatului – CCIFR, 16 februarie

Pe 16 februarie, « French Hub », clubul antreprenorilor din cadrul CCIFER, va propune un eveniment special, dedicat startup-urilor si IMM-urilor dezvoltate de antreprenori, incepand cu ora 15:00, la Restaurantul Ici&Là. Evenimentul se va derula sub forma unor mese de cate 10 persoane, animate de catre un specialist.

d10e. Eveniment pe tema descentralizării, acum în România

21-22 februarie 2017 sunt datele când va avea loc conferința d10e în România. După ce s-a vorbit despre descentralizare în cele mai active hub-uri din lume – San Francisco, Singapore, Amsterdam – subiectul “hot” ajunge acum și în București. 40 de speakeri internaționali de top se vor reuni la Hotel Sheraton, București, pentru a le oferi participanților o nouă viziune.

Cluj Business Days: Un studiu comparativ Cluj versus București

Semne ale dezghețului: Primul an când companiile anticipează investiții masive în personal După numeroase ediții de succes, un nou eveniment Business Days dedicat antreprenorilor și managerilor din România va avea loc în perioada 14-15 decembrie, la Cluj-Napoca, în cadrul Liberty Technology Park.

Hour of Code revine în 2016 – Programarea este accesibilă tuturor!

Hour of Code (Ora de Programare), evenimentul de educație cu cea mai mare amploare internațională dedicat programării, dă startul celei de-a treia ediții în România, în săptămâna 5 – 11 decembrie. Timp de șapte zile, în toată țara vor fi organizate evenimente Hour of Code în școli, licee, universități și companii.