Evenimente în parteneriat


GPeC 2017 a început: Zappos vine în România, iar magazinele online au parte de cel mai detaliat audit de website în cadrul Competiției GPeC

A 12-a ediție anuală GPeC – considerat drept cel mai important eveniment de e-commerce din România – a luat startul în forță anunțând primii 3 speakeri internaționali confirmați la GPeC SUMMIT 16-17-18 Mai și noile criterii de evaluare ale magazinelor online care se înscriu în Competiția GPeC.

ABSL dă startul celei de-a 3-a ediții Iași Business Mixer, pe 25 aprilie

Asociaţia Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL România), organizaţia care reprezintă sectorul local de servicii pentru afaceri, organizează la Iași cea de-a 3-a ediție a celui mai important eveniment de profil. Iași Business Mixer va avea loc pe 25 aprilie, începând cu ora 9:30, la Congress HALL Palas, sala Verdi.

Companii de renume, gadget-uri și competiție pentru startup-uri la cea de-a 4-a editie Techsylvania

În această vară Cluj-Napoca este din nou centrul de întâlnire ai liderilor globali din industria IT. Motivul este Techsylvania, unul dintre cele mai influente evenimente de tehnologie și inovație în industria IT din Europa de Est, care va avea loc între 17-20 iunie la Casa de Cultură a Studenților din Cluj Napoca.

Romanian Outsourcing Awards for Excellence 2017

Outsourcing Today, platforma de comunicare integrata a sectorului serviciilor de afaceri, sub egida The Diplomat – Bucharest, prezinta cea de-a treia editie a evenimentului anual dedicat performatei in serviciile profesionale de externalizare din Romania – Romanian Outsourcing Awards for Excellence.

ITCamp 2017 – Conferință premium de comunitate pentru profesioniștii IT din România

ITCamp rămâne singura conferință premium de comunitate din România și vă așteaptă cu două zile de sesiuni tehnice și de business. Conferința acoperă teme de interes general, împărțite pe cinci track-uri. Se menține în continuare track-ul mai puțin tehnic, orientat preponderent spre zona de IT business / management, și este încurajată în continuare abordarea unor teme de interoperabilitate legate de tehnologii non-Microsoft.

Gala PIN Awards 2017

Premiile Regionale ale Industriei de IT&Outsourcing, PIN 2017 se adresează companiilor de profil, mediului universitar specific, asociaţiilor studenţeşti, firmelor de servicii conexe (training, recutare, cursuri de limbi străine), organizaţiilor neguvernamentale relevante. Cu prilejul acestei gale, al cărei invitat special a fost ambasadorul Indiei, Dr.

Inovația care te ajută în business

Inovația face diferența între lideri și manageri. Pornind de la această realitate, Biz Innovation prezintă an de an inovatorii și companiile care dictează noile reguli ale economiei. Conferința reunește reprezentanți ai industriei ITC, investitori, directori de dezvoltare, consultanți în inovație, antreprenori și cercetători, într-o dezbatere despre cloud, mobile, inteligență artificială și Internet of Things (Iot).

Iasi Business Days, 5-6 aprilie

Iasi Business Days , cel mai amplu eveniment de business din regiunea de Nord-Est a României, va avea loc în perioada 5-6 aprilie, la Congress Hall | Palas Iași!  Prima ediție din 2017 va fi o ediție aniversară, cu mult conținut valoros si teme atent alese, în cadrul căreia vor conferenția peste 100 de speakeri de top, antreprenori, manageri si experti,  în peste 40 de sesiuni plenare, masterclass-uri,workshop-uri tematice și sesiuni de training-uri.

PRIA IT&C and Intellectual Property Iași

PRIAevents, sub egida OSIM, organizează conferința PRIA IT&C and Intellectual Property Iași – cel mai complet eveniment din România dedicat proprietății intelectuale pentru sectorul IT&C, în 28 martie 2017, la hotel Unirea, sala Cuza, începand cu ora 9:30. Pentru membrii ANIS participarea este gratuită.

Conferinţa Naţională a Managerilor de IT din România, ediţia a V-a

   Cea de-a V-a ediţie a Conferinţei Naţionale a Managerilor IT din România, organizată de către CIO Council şi Revista CARIERE, va avea loc pe 30 martie 2017 la Hotel Radisson Blu din Bucureşti, sala Atlas. Evenimentul va reuni peste 250 de profesionişti şi manageri IT, CIOs şi COOs, oferindu-le acestora o excelentă ocazie de a discuta despre top 3 preocupări majore ale specialiştilor IT: Alinierea (în top în ultimii patru ani), Securitatea (în creştere în ultimii doi ani) şi lipsa de competențe tehnice în Analytics, dezvoltare de software, securitatea informatică și domeniul Cloud.