Evenimente în parteneriat


Seminar InnovFin „Sprijinirea inovării în România”, 3 martie

InnovFin și Banca Europeană de Investiții organizează pe 3 martie 2017, la Hotel Intercontinental, seminarul informativ despre „Sprijinirea inovării în România”. Mai multe informații despre eveniment și agendă găsiți  – http://www.anis.ro/wp-content/uploads/2017/02/Programme_InnovFin_Romania.pdf. Pentru participare, trebuie să completați până joi, 23 februarie 2017, formularul de înregistrare online, accesând link-ul: http://www.eib.org/infocentre/events/forms/registration-form-supporting-innovation-in-romania.

DIGITAL BANKING & INSURANCE CONFERENCE 2017

Publicația The Diplomat – Bucharest organizează pe 23 Februarie 2017, DIGITAL BANKING & INSURANCE CONFERENCE 2017, conferința națională dedicată tendințelor din piața bancară și de asigurări în contextul erei digitale. Evenimentul va avea loc la Hotel InterContinental, Sala Rapsodia, Bucuresti, începand cu ora 09:00 și își propune să aducă în discuție provocările și oportunitățile domeniului financiar pe care le implica era digitală.

Noua ordine europeana pentru PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conferinta-Dezbatere 16 martie 2017, 14.00 – 18:00, Ramada Plaza, Sala Europe, Bucuresti Evenimentul este organizat cu participarea ANSPDCP, direct implicata in elaborarea  viitoarelor norme de aplicare a Regulamentului privind Protectia Generala a Datelor si reprezinta o platforma de dialog intre autoritatile statului si mediul privat, in vederea dezbaterii acestor norme.

Ziua Antreprenoriatului – CCIFR, 16 februarie

Pe 16 februarie, « French Hub », clubul antreprenorilor din cadrul CCIFER, va propune un eveniment special, dedicat startup-urilor si IMM-urilor dezvoltate de antreprenori, incepand cu ora 15:00, la Restaurantul Ici&Là. Evenimentul se va derula sub forma unor mese de cate 10 persoane, animate de catre un specialist.

d10e. Eveniment pe tema descentralizării, acum în România

21-22 februarie 2017 sunt datele când va avea loc conferința d10e în România. După ce s-a vorbit despre descentralizare în cele mai active hub-uri din lume – San Francisco, Singapore, Amsterdam – subiectul “hot” ajunge acum și în București. 40 de speakeri internaționali de top se vor reuni la Hotel Sheraton, București, pentru a le oferi participanților o nouă viziune.

Cluj Business Days: Un studiu comparativ Cluj versus București

Semne ale dezghețului: Primul an când companiile anticipează investiții masive în personal După numeroase ediții de succes, un nou eveniment Business Days dedicat antreprenorilor și managerilor din România va avea loc în perioada 14-15 decembrie, la Cluj-Napoca, în cadrul Liberty Technology Park.

Hour of Code revine în 2016 – Programarea este accesibilă tuturor!

Hour of Code (Ora de Programare), evenimentul de educație cu cea mai mare amploare internațională dedicat programării, dă startul celei de-a treia ediții în România, în săptămâna 5 – 11 decembrie. Timp de șapte zile, în toată țara vor fi organizate evenimente Hour of Code în școli, licee, universități și companii.

RoCS (Romanian Computer Show) 2016

Conferință B2B pentru oamenii, ideile, tendinţele şi strategiile din IT&C Când? 23 noiembrie, începând cu ora 9:00 Unde? DoubleTree by Hilton Bucharest Hotel RoCS (Romanian Computer Show) 2016, în acest an ajuns la cea de-a 22-a ediţie! este cel mai longeviv şi cel mai important eveniment B2B de pe piaţa de IT&C, care conectează principalii lideri din IT, autorităţile publice şi cele mai importante companii IT într-o serie de prezentări, discuţii de grup şi dezbateri, menite să identifice cele mai semnificative direcţii de creştere ale pieţei de IT&C în următorii ani.

IoT Forum, 24 nov

IDC organizeaza a doua editie a IoT Forum 2016, in 24 noiembrie, la Hotel JW Marriott, salon AB. Tehnologiile Internet of Things alimenteaza inovarea si cresterea IT in toate industriile. Transformarea digitala a companiilor este un motor al optimizarii si dezvoltarii productivitatii, insa aduce in discutie limitarile adoptarii tehnologiilor smart – problemele de securitate si limitarile de buget.

Prima Conferinta de Business Neuroscience din Romania, 15 noiembrie

Pe data de 15 noiembrie, Rebel Brown, business neuroscience strategist in Silicon Valley, SUA, va sustine la Bucuresti atat un Keynote Speech cat si un Workshop despre aplicarea neurostiintelor in afaceri. Ce vei invata de la Rebel Brown, una dintre cele Top 100 Femei in Computing: CE INVETI LA CONFERINTA?